Welcome to our website !

Pagina's

blondies bakken met de blondjes

By 10:40








Blondjes kunnen heus wel bakken, vooral een gebakje dat naar ons genoemd is. Tamar en ik maakten op een regenachtige dag heerlijke blondies.

je hebt nodig:

  • 200 g ongezouten boter (plus extra voor in te vetten) 
  • 150 g witte chocolade
  • 300 g lichte basterdsuiker
  • 3 grote eieren
  • 200 g bloem 
  • 1/4 tl zout 
  • 1 tl vanille-extract
  • 125 g frambozen (dit kunnen diepvriesframbozen zijn)
Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius. Vet een rechthoekige bakblik in met wat boter, beleg met een stuk op maat geknipt bakpapier en vet dat ook in.

























Smelt de boter in een pan en laat 12 minuten koken. Tot de boter thee kleurig is en er zwart gruis op de bodem ligt. De boter ruikt nu naar karamel.









Laat de boter 5 minuten afkoelen. Giet het heldere deel van de boter in een kom en schep de helft van de witte chocolade erdoor.





















Mix de eieren en de suiker 5 minuten tot een bleke massa. Schep met een spatel de bloem, het zout, de chocale boter mix en het vanille-extract door elkaar.






















Schep de massa in het bakblik en strooi de overige chocola over het deeg.












Strooi nu ook de frambozen over het deeg.












En tadaa! Nu nog in de oven.








But first, lemme take a selfie.












Na 40 minuten in de oven, moet dit lekkertje nog even afkoelen en dan is ie klaar om op te eten.




eet smakelijk!


You Might Also Like

0 reacties